euroohnet

 

Kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg

De NHG-kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg is een twee jarige opleiding voor huisartsen. In het voorjaar van 2015 is de eerste groep van 18 enthousiaste cursisten van start gegaan. De diverse facetten van de huisartsenspoedzorg worden uitgediept. Medisch inhoudelijk wordt state-of-the-art onderwijs gedoceerd in samenwerking met de Schola Medica. De groep wordt gemotiveerd de huisartsenspoedzorg verder wetenschappelijk te onderbouwen en een rol te spelen in richtlijnontwikkeling. Daarnaast krijgen samenwerking, beleid en organisatie ook nadrukkelijk de aandacht.

In 2017 hebben de eerste huisarts-experts de opleiding afgerond. Deze NHG-kaderopleiding is een uitstekende basis om bijvoorbeeld medisch manager van de huisartsenpost te worden, een rol te spelen in wetenschappelijk onderzoek en richtlijnontwikkeling, nascholingen te ontwikkelen of om op te treden als expert-docent.

De NHG-kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg is een samenwerking tussen het NHG, Radboudumc, Erasmus MC en Schola Medica. Samen staan ze garant voor huisartsen spoedzorg expertise op het hoogste niveau.

Wilt u meer weten over de Kaderopleiding, neem dan contact op met:

Martijn Rutten, e-mail: Martijn.Rutten@radboudumc.nl of Paul Giesen, e-mail: Paul.Giesen@radboudumc.nl

Website: Kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg